Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анелия краде милионера на Мара Отварачката

отпечатай новината

01.08.2012 17:00 | Видян 5329 пъти | Гласували 1

Анелия краде милионера на Мара Отварачката

Фолк певицата Мария като нищо може да изпусне богатото си гадже Християн Гущеров, пише "Всеки ден".

Отварачката е била последната в списъка с любовници на милионерския син и се оказа неговата утешителна награда.

Това разкри неочаквано нейната колежка Анелия, която по думите й била фаворитка на богаташа много преди Мария.
 
Oсвен Алисия и Малина, за които се говори, че били повече от добри приятелки на богаташкото чедо, бившата на Коко Динев също била в списъка с настоятелно ухажваните от него певици.

Анелия пък явно е решила да всее раздор във връзката на колежката си и започна да разпространява слухове за това какви били отношенията й с Гущеров.

Тя получавала есемеси с покани за вечери и срещи, и дори предложения за спонсорство. Брюнетката обаче обяснява, че и през ум не й минавало да излезе с него и го отрязала на бърза ръка.

Разкриването на отношенията им точно в момента, в който Мария се сгоди за младия милионер, обаче бе посрещнато на нож и от Отварачката, и от останалите певици във фолк бранша. Всички се чудят каква е причината да го прави сега и мнозина заподозряха, че Анелия опитва да открадне гаджето на колежката си, като я скара с него.

Явно бившата на Коко Динев е размислила отношението си към Гущеров и тъй като не може да си намери друг богат мъж, вече има желание да приеме поканите му, близки до Мария обаче разкриват, че Анелия няма никакъв шанс да й открадне мъжа.

Въпреки че някога той имал апетит към колежката й, днес младият Християн бил лудо влюбен в Отварачката и през ум не му минавало да я смени,допълни още "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !