Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Силиконова атака по морето

отпечатай новината

02.08.2012 11:00 | Видян 3192 пъти | Гласували 1

Силиконова атака по морето

Сред морските атракции тази година е Райна, която предизвиква истинско стълпотворение около себе си, демонстрирайки изкусително тяло.

Пилето не пропуска да покаже във фейсбука си и снимки, увековечаващи почивката й. Една от тях, на която се припича по прашки, предизвика истински бум от мераклийски коментари.

Не толкова палаво протича отпуската на Кали. "Лошото момиче на фолка" отмаря в Поморие заедно със синовете си Георги и Марк. Тримата са настанени в огромен ВИП апартамент в почивния комплекс на гаджето й -милионерския син Антон Краус, и прекарват времето си, наблягайки на плуване, волейбол и тенис.

На кротък релакс се е отдала и Глория, която наскоро си купи апартамент в Слънчев бряг. Тя отмаря там с дъщеря си Симона. Доста често при тях отскача и майка й Стефка, пише ШОУ.

Ако се разхождате рано сутрин или късно през нощта по брега на морето и се натъкнете на Преслава, това няма да е мираж - просто певицата не обича силното слънце (и тълпите) и предпочита да се показва ипи в ранните, или в късните часове на деня.

Това лято тя обиколи почти всички плажове на Слънчев бряг в компанията на приятелки. По женски почива и Емануела, която трупа тен край Варна.

Малина и това лято е решила да отмаря в Лозенец. Певицата си хареса луксозен хотел още миналата година и не спря да го хвали пред колежките си. Явно й е харесал дотолкова, че е решила да повтори.

Семейна е ваканцията на колежката й Нелина, която за изненада на всички, реши да си изкара отпуската съвсем скромно и замина заедно със сина си Кристиян за Созопол.

Двамата  обикаляли  местните забележителности и дори посетили прословутите разкопки, където бяха открити вампирски останки.

Глезлите на попфолка този сезон очевидно са Мария и Алисия. След като пристана на Християн Гущеров, миньончето не спря да пътува и обиколи куп екзотични дестинации.

Двамата последно пътуваха до Портофино. Певицата съчета полезното с приятното и дори засне част от кадрите за новия си клип.

Алисия не можа да преглътне факта, че вечната й противничка Николета разкарва пищни форми из Бора-бора, и тутакси подготви ответен удар.

Тя и новият й - вратарят Ники Михайлов, се установиха в любимия на куп европейски знаменитости курорт Сен Тропе, допълни още ШОУ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !