Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Патинсън и Стюарт се скарали кой да вземе кучето

отпечатай новината

02.08.2012 11:45 | Видян 2049 пъти | Гласували 1

Патинсън и Стюарт се скарали кой да вземе кучето

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт започнали жестока битка за попечителство над любимото си осиновено куче.

Връзката на звездите от „Здрач“ се разпадна, след като Кристен изневери на Робърт с женения режисьор на „Снежанка и ловецът“ Рупърт Сандърс.

Въпреки публичните извинения на Стюарт, Робърт Патинсън се изнесе от общия им дом в Лос Анджелис.

Близки до актьора източници споделиха преди дни, че Роб е бил на крачка от това да предложи брак на своята приятелка, преди да разбере за изневярата й.

След раздялата 22-годишната Кристен ще запази котката си Макс, но 26-годишният Робърт иска Биър – спасителното куче от смесена порода, което те осиновиха от приют в Ню Орлиънс.

„След като Роб изнесе вещите си от апартамента им в Лос Анджелис, той каза на Кристен, че иска Биър“, разкри запознат източник.

„Тя е съкрушена, двамата осиновиха заедно Биър и тя винаги го е възприемала като тяхното малко бебе. Но Роб беше толкова наранен от постъпките на Кристен, че реши, че иска кучето, за да му помогне да преодолее случилото се. В крайна сметка кучето е най-добрият приятел на човека, а Биър е толкова добър приятел.
Но Кристен няма да се откаже толкова бързо от Биър. Тя помогна на Роб да го спаси от болестта Парво, която почти щеше да го убие, когато беше малко кученце. Тя иска съвместно попечителство и може да се стигне до лека бъркотия“, разказва близкият до бившата двойка източник.

„Преди да се разчуе за изневярата, Робърт и Кристен проучваха възможността да осиновят друго куче. Те отчаяно искаха да намерят приятел за игри на Биър и проверяваха в сайта petfinder.com и в няколко приюта в Лос Анджелис. Но сегаq изглеждаq за такова нещо и дума не може да става“, завършва източникът.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !