Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Лидка Скалата: Мъжът ми не е спал с Ивана

отпечатай новината

02.08.2012 17:00 | Видян 7436 пъти

Лидка Скалата: Мъжът ми не е спал с Ивана

Свекървата на  Преслава - Лидия Станоева, по-известна като Лидка Скалата,  категорично опроверга появилите се в пресата информации, че мъжът й има връзка с фолк певицата Ивана.

Евлоги Станоев - Голямата Бирма е считан за един от крупните бизнесмени у нас, който навремето натрупа пари от скрап от "Кремиковци".

Според мълвата той забил чалгаджийката в своята дискотека „Дрийм в Перник преди години. Оттогава се срещали тайно по закътани места.

„Това просто няма как да се случи практически. Пълна дивотия, избухна Скалата пред „България Днес". "С мъжа ми сме женени  от 25 години и  сме по 24 часа в денонощието заедно. Той никога
не е ходил на дискотека без мен. Дори не се познаваме с Ивана. Наистина бяхме заедно на нейно участие, но нищо повече", обясни бившата футболна президентка на "Миньор" (Пк).

Тя призна, че навремето Ивана е имала две участия в тяхното заведение, но изобщо не са завързали
контакти с нея

Станоева каза още, че всичките слухове за раздяла на сина й Жоро Малката Бирма с друга фолкаджийка - Преслава, не отговаря на истината.

"По принцип децата са ми забранили да коментирам каквото и да е за тях. Но ще ви кажа, че са си заедно, обичат се и се разбират чудесно. Не е вярно, че са се разделяли. Самият факт, че бяхме заедно с тях на въпросното участие на Ивана, трябва да ви говори, че нещата в нашето семейство са супер", добави Лидка Скалата.

Мъжът й Евлоги Станоев също се изсмя на публикациите за афера с Ивана. „Това са простотии! Виждал съм Ивана, но никога не съм си казвал и една дума с нея. Когато е идвала в дискотеката ни, тя е комуникирала с нашата управителка, не с мен. Ако трябваше да завеждам дело за

всяка лъжа

по наш адрес, досега да съм осъдил половината вестници", коментира Голямата Бирма. Той заяви, че неправилно е определян като чейнджаджийски бос. "Никога не съм имал чейндж бюра. Дискотеката "Дрийм" я продадохме. В момента движа бизнес с други заведения", обясни пред "България днес" милионерът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !