Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Десизо Монни с бляскав ЧРД

отпечатай новината

06.08.2012 16:00 | Видян 4498 пъти | Гласували 1

Десизо Монни с бляскав ЧРД

Модният император Магдален Димитров отпразнува 58 години от богатия си житейски път в компанията на близо 175 души от цял свят. Монни, които работят за Валентино, Армани, Бос и Томболини, имаха височайшо присъствие от страна на всичките си партньори по света. Артистичната част бе обезпечена от Кристина Димитрова, Орлин Горанов и Таня Боева а водещ и организатор на събитието бе лорд Евгени Минчев- също сред рекламните лица на марката и неин верен клиент.

Невероятно шоу с най-новата есенно-зимна колекция на марката, както и демонстрации на изработване на типичното за марката неаполитанско рамо , ушито на ръка, накара присъстващите да приковат вниманието си на огромните екрани , на които се излъчваше в двора на къщата на Магдален Димитров. Пластичният хирург д-р Николай Георгиев също присъства , облечен от глава до пети с Монни, които откриват най-новия си магазин в близост до Витошка в средата на септември..

Рекламните лица на марката MONNI за сезон есен- зима 2012- 2013 година са Токур, Тихомир и Ники Китаеца . Характерно за колекцията е вталеният силует на две или три копчета, с допълнителен трети джоб и в комбинация с жилетка. Двуредните сака са със специфичен силует, характерен за марката MONNI. Саката на три копчета са с много широк ревер, изключително олекотени, като актуалният модел се нарича Неаполитанско рамо.

Използват се платове от вълна и кашмир, произведени от световноизвестната италианска фирма Loro Piana, като акцентът е в цветовата гама: сиво със зелено, сиво със синьо, бежово- кафяво и нюанси на лилаво. Десените при вълнените сака са ярко изразени карета, а костюмите варират в тъмносивата гама.

Цялата колекция ще бъде представена при откриването на новия магазин на марката MONNI на улица “Солунска” 19. Събитието ще се състои на 20 септември 2012. Тогава ще бъде представен и новият церемониален каталог, издаден под мое авторство. Закон номер едно за познавача и за мъжа от класа е, че всичко носено от него, трябва или да е специално скроено, или да е в строго ограничено количество. Истинският лукс в един костюм няма нищо общо със скъпите марки, а с уникалността на дрехата, произведена специално за него с изключителното участие на ръчна работа. В конкретния случай Desizo MONNI извършва това с игла, конец и ножица. Любителите на ексклузивния лукс пренебрегват марки като Armani, Versace, Zegna и Cavalli, а вместо това истинският баровец носи облекла като Caraceni, Kiton и Brioni.

В България Desizo MONNI е единствената марка, която в своята услуга “Ушиване по мярка” предлага възможността мъжкото сако да бъде ушито на ръка. За доказателство на автентичността на ръчното ушиване на дрехата, марката издава на притежателя на такъв костюм специален сертификат, като в него са посочени елементите на мъжкото сако, които се изработват ръчно. Характерно за ушитите на ръка сака е, че те показват висока класа, която се разпознава само от себеподобните.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !