Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Корн свирят на гайда в Бургас

отпечатай новината

07.08.2012 15:00 | Видян 1612 пъти

Корн свирят на гайда в Бургас

С гайда на сцената се появи вокалистът на Корн Джонатан Дейвис по време на участието на бандата в тазгодишното издание на феста Спирит ъф Бургас, което приключи в неделя през нощта.

Публиката изригна при появата на музиканта с инструмента и не спря да скача през цялото време. Заредени с бири и менти меломаните припяваха всяка една песен на хард кор изпълнителите, които закриха подобаващо феста. На изпроводяк музикантите хвърлиха множество палки и цял плик перца за китари в тълпата.

За разлика от предходните години, когато последните дни на фестивала са най-слаби, този път организаторите се радваха на 15 000 посетители в самия край на събитието. След това потеглиха по родните си места с глави, пълни с музика и стомаси, подути от бира и мента.

Докато светът се занимаваше с олимпиадата, меломаните се отдадоха на бягане на кратки разстояния от сцена 3 до сцена 6 с бутилка в ръце. 

Според Телеграф феновете на Корн останаха малко разочаровани от новите им песни. Искаме си старата банда, недоволстваха те, и изригваха от удоволствие на старите любими парчета. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !