И отново на вашите екрани Л.Хамилтън...

И отново на вашите екрани Л.Хамилтън в Монако: Фото на...

Люис Хамилтън преди старта в Монако:...

Люис Хамилтън преди старта в Монако: Фото на деня

Sven Vath взривява Cacao Beach

отпечатай новината

10.08.2012 13:00 | Видян 1189 пъти

Sven Vath взривява Cacao Beach

На 18 август 2012 България ще стане част от настоящото световно турне под заглавие The Year of the Dragon Tour на огнедишащия парти-властелин Sven Vath! Кулминацията в програмата на Cacao Beach ще срещне родната публика с доказания титан в денс културата за първи път от 2 години насам и 14 години след незабравимото му първо гостуване у нас.

С 30-годишната си кариера и култовия Cocoon, Sven Vath отдавна е надскочил времето и моментната мода и се е превърнал в мярка за качество за няколко поколения с постоянно еволюиращия си звук и погледът винаги отправен напред, в бъдещето. Сам роден под знака на Дракона от китайския календар, немският техно и транс класик стартира световната си обиколка от далечния Изток в началото на януари в духа на оптимизма, очакването на вълнуващи забавления и висока енергия, които 2012-а се очаква да донесе.

Именно с такива амбиции за голямото събитие са и организаторите от Метрополис, които подготвят на плажа до Cacao Beach специална сцена на няколко нива за още по-интензивен контакт на публиката с гостите зад пулта. Градусът на настроението ще бъде повишен допълнително от немска бира номер 1 в света – Beck’s, а вълненията – още по-силни, благодарение на горещите танцьорки, както винаги облечени в провокативните авторски костюми на дизайнера Искрен Лозанов. Пирът за сетивата ще бъде допълнен от видео пърформанс и инсталация от LED-екрани, създадена специално по повода от видео артиста Дилян Христов (D-Alien).

Приносът на Sven Vath към съвременната музика не е само със собствените му издания, но и с подкрепата към млади таланти, които издава и пуска на партитата си. Един от артистите, към които  демонстрира особена симпания е българският продуцент Страхил Велчев, световно познат като KiNK, чиито тракове са неизменна част от сетовете на Sven Vath в последните 2 години. Затова именно KiNK Live и Metropolis DJs ще подгреят представянето у нас на настоящото му турне.

Вече години KiNK е най-известното българско име в танцувалната електронна музика, с десетки издания за елитни лейбъли, сред които – Ovum на Джош Уинк. В последното десетилетие той прекарва живота си между домашното си студио и най-големите световни клубове, които покорява всеки уикенд. У нас прави редки участия, като предстоящото му на Teleport Ibiza е най-голямата сцена, на която ще застане зад пулта в България. Youtube е пълен с фенски клипчета, в които най-големите имена на електронната сцена пускат музиката му, а самият Sven Vath избухва с негови тракове на десетина от най-големите фестивали в света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !