Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Плевнелиев засенчи Желю по гафове

отпечатай новината

13.08.2012 12:15 | Видян 3183 пъти | Гласували 1

Плевнелиев засенчи Желю по гафове

Росен Плевнелиев е на път да засенчи бившия президент Желю Желев по гафове.Настоящият държавен глава е на "Дондуков" 2 едва от седем месеца, но вече конкурира по нелепи ситуации Желев, който бе начело на страната цели седем години и бе сред държавниците с дипломатическия протокол.

И в Лондон, за да гледа нашите спортисти на Олимпийските игри, Плевнелиев, показа че  не е на "ти" с това как трябва да се държи един истински президент.Там той събра погледите на обикновени туристи и дипломати заради спонтанните си изблици на радост, които в никакъв случай не отиват на един такъв държавен глава. И при откриването на Игрите на Олимпийския стадион, и в спортните зали в Лондон президентът скачаше и викаше досущ като малко дете, което за пръв път открива света за себе си.

Иначе Плевнелиев изригна от кеф на триумфа на волейболистите ни над Германия и при победните схватки на Станка Златева.Въпреки че тя не успя да грабне олимпийското злато, а взе сребро, президентът като луд развяваше родния флаг, когато течеше церемонията по награждаването на боркинята.Зрителите, които бяха около президента, с учудване разбраха, че  това е президентът на България.Плевнелиев прояви жив интерес и когато кметът на Олимпийското село Чарлз Ален му показа какво представляват олимпийските медали.

След това като щастлив турист президентът се снима и пред петте преплетени кръга в центъра на селището и разгледа най-големия ресторант на планетата, какъвто в момента представлява огромен обект, осигуряващ изхранването на над 10 000 души в продължение на 20 дни.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !