Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Палма за метресата на руски олигарх,...

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при...

Явор Бахаров смени Луиза с пловдивска блондинка

отпечатай новината

15.08.2012 12:45 | Видян 2127 пъти

Явор Бахаров смени Луиза с пловдивска блондинка

Звездата от Стъклен дом Явор Бахаров най-после прежали своята екс половинка Луиза Григорова и се залюби с блондинка. Папарак на Всеки ден ги засне на плажа, гушнати като влюбени гълъбчета.

Новата изгора на Явор е 21-годишната Маргарита Петрова от Пловдив, разкрива пък Под тепето. Красавицата си публикува снимки с изпъчени напред бомби и впити дрешки. Тя е студентка в Пловдиския университет, учи доста странна специалност -  компютри и турски език. Преди това е завършила гимназия с пълно 6. Въпреки че връзката им с Явор започнала като лятна свалка, нещата се задълбочили, отчитат приятелите на къдрокосия актьор.

Преди това аверите му притесняваха, той не можел да прежали перничанката Луиза и все по-често посягал към пиенето. Пловдивчанката обаче го излекувала, сигурни са най-близките до актьора. Той споделил, че изведнъж почувствал как все по-рядко мисли за Луиза.

Новата тръпка на Бахаров била популярно лице из местните нощни клубове. Пробвала се и като манекенка, но не й допаднало. Досега имала само нетрайни флиртове и авантюри, но в момента била влюбена до уши.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !