Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Алисия и Емануела се гаврят с Валери Божинов

отпечатай новината

16.08.2012 10:00 | Видян 4115 пъти

Алисия и Емануела се гаврят с Валери Божинов

"Старата песен на нов глас" запя Алисия, като поговорката в случая може да се тълкува буквално.

В мрежата се появи видео, което показва как бившата половинка на Валери Божинов и приятелката ѝ Емануела, се гаврят жестоко с футболиста и то в радио ефира, откриха от MegaLife.bg.

Клипчето, което по всяка вероятност е правено малко след раздялата на звездната двойка, показва Алисия, Емануела и още двама техни колеги, които имат общо участие в столично радио. Всички заедно пеят песента на Емануела ''Досещай се сам''.

На лентата се вижда как по средата на изпълнението Емануела се обръща към Алисия с думите: ''И сега, много специално за Алисия — вид, размер, дължина и доволна ли съм била, искам с Ники Михайлов да те накажа!''.

От любителските кадри се вижда още как Емануела понечва да каже нещо, адресирано към определен човек, а Алисия я спира като през смях казва: "Не, да не си посмяла!".

Клипчето предизвика множество коментари сред аудиторията, която следи интригата, като се появиха мнения, че е възможно певицата първа да е изневерила на футболиста. Други пък смятат, че Алисия просто се опитва да начеше нараненото си его.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !