Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Галена и Деси Слава приятелки?

отпечатай новината

12.07.2008 09:00 | Видян 77339 пъти | Гласували 7

Галена и Деси Слава приятелки?

Вафленият бос Галин, станал известен покрай бързия си брак с фолкдивата Деси Слава и настоящата си връзка със скандалната пайнерка Галена, неотдавна отново провокира медийния интерес! Цяла България видя голата снимка на Деси, разпространена по медиите, дни след неуспешния за нея финал в Пей с мен. А за срамното дело певицата директно обвини бившия си съпруг. Дали наистина шефът на вафли Боровец се е избъзикал с певицата, или става въпрос за пиар ход от нейна страна?
Ще ви разкажем и за едно друго шантаво деяние, което младият бизнесмен извършил по време на буйната си младост. Трябва да подчертаем, че клюката стигна само до СЛАВА.
Когато бил ученик, Гальо откраднал Москвич в родния си град Велико Търново! Няма шега! Доверени източници на нашето списание споделиха именно този интригуващ факт от неговото детство. Дали моделът на руската машина бил дванайсетак или пък осмак, подробностите не са ни известни. Въпреки че на богаташкия наследник не му липсвало нищо, той решил да се позабавлява с приятели, като подкара чуждото превозно средство. Не било трудно Москвичът да бъде „приватизиран“ от хлапетата. Но твърде трудно се оказало измъкването от все пак престъпното деяние, тъй като за малко не изключили малкия Галинчо от училище. Разминал се на косъм само с мъмрене и последно предупреждение в школото, а навярно и подобаващо наказание от страна на родителите му, ако се вярва на мълвата.
Днес търновският бизнесмен се вози в тузарски джипове G-класа на марката Мерцедес. А на половинката си Галена подари още по-луксозно возило с всички екстри и удобства по случай рождения й ден, който пайнерката отпразнува на 21 май инкогнито в елитен търновски ресторант. Галена сподели пред нас, че била изненадана със скъпия подарък няколко дни преди официалната дата. Бялото Audi Q7, поръчано специално за нея, е само част от скъпите придобивки на певицата, която дели дом и легло със своя възлюбен в старопрестолната столица.

Специално за СЛАВА Галин даде ексклузивно интервю, в което разкри пикантни подробности от личния си живот:

Вярно ли е, че вие сте разпространили голата снимка на Деси Слава, както самата тя твърди?
Не, не е вярно! Нека да го докаже! Просто си прави реклама на мой гръб, това е!

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !