Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Галя: И аз ще правя соло кариера

отпечатай новината

24.10.2007 13:55 | Видян 7809 пъти | Гласували 3

Галя: И аз ще правя соло кариера

През последните месеци Галя от Каризма изчезна от светското полезрение. Къде се губи най-ярката звезда на Ямбол?

Какво се случва с Вас без Миро?
Досега бях в активна почивка, което е едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали.  Посетих Тайланд, после изкарах един месец в Лондон. Направих си и невероятна почивка през лятото в Слънчев бряг, защото реших, че нашите курорти са прекрасни, а и познавам всички хора. Един артист, за да може да твори, трябва да презареди батериите. А ние много работихме. След усилена работа обикновено големите звезди си вземат дори по 1 – 2 години почивка.

Да, но Миро не почива, а прави пари!
Той не почива, защото негова мечта беше да направи нещо сам. Когато ми сподели чувството си, че е време да осъществи тази своя мечта, аз казах: “ОК, тогава аз ще си почина и ще осъществя моята мечта да пътувам.”

С кого обикаляхте света?
В Тайланд бях с най-добрата си приятелка от детството, а в Лондон имам много близки приятели – българи. Те направиха барбекю в моя чест, че съм отишла на гости. Разхождахме се напред -назад. Невероятно беше за мен, че където и да отидех – в различни актуални клубове, се появяваха българи, които ме разпознаваха и ми се радваха.

Как приемате факта, че той избра да пее с фолкпевица?
Ние винаги сме били експериментатори.

Не ревнувате ли поне мъничко?
Не бих казала, че ревнувам. Отношенията при нас са много свободни и по принцип моята любов е силна, всеотдайна и предана. Не можеш да ограничаваш човека, когото обичаш, макар любовта ни да е чисто приятелска. Той ми е като брат. Не можеш да не искаш брат ти да се забавлява. Какво точно прави и как го прави си е негов избор. Той поема отговорността. От него зависи дали е добро, както и от мен ще зависят нещата, които ще правя.

Кой ще Ви пише музиката и текстовете Ви за соло-кариера, след като в Каризма това винаги правеше Миро?
Не знам какъв е този мит, който се носи, но по принцип нещата ги правим заедно. То си личи, когато той прави нещо сам. То е много повече Мирово, отколкото звученето на Каризма. Сега ще творя с други хора, на които имам доверие.

Ще запазите ли стила на Каризма?
По-скоро ще развия свой собствен стил. Ще видите!

След колко време ще видим?
Няма да се ангажирам с време, но ще кажа, че вече започват да кипят идеите.

Ще се върнете ли при бившата си мениджърка Христина, говори се, че това е големият Ви шанс?
Не, тя се занимава с други неща. Може би от година и половина не работим заедно. Аз имам най-добри чувства към нея, но в края на краищата животът се развива. Станахме доста по-самостоятлни в последните години. Така че, не мисля че има толкова силна нужда от мениджър, ако знаеш какво правиш. Иначе Хриси наистина беше невероятен партньор и помощник.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !