Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Разбиха колата на Галена

отпечатай новината

20.08.2012 12:45 | Видян 3090 пъти

Разбиха колата на Галена

Неприятните инциденти с разбити автомобили с цел кражби не подминават и музикалните звезди. Галена вчера оповести, че е станала жертва на автоапаши, задигнали апаратурата, която ползва на участията си. Цената на съоръженията е близо 20 бона, но апашите не могат да им вземат дори наполовина, ако опитат да ги продадат на черно.

Певицата апелира в личния си сайт в интернет: "Искам да споделя с вас, че вчера някой е разбил колата ми и е задигнал техниката, с която работя всяка вечер и информация, която е много ценна за мен! Това са неща, които не биха били полезни за хора, които не се занимават с музика... Поради тази причина искам публично да се обърна към отговорния за случилото се и всеки, който има някаква информация - ще възнаградя човека, който ми върне апаратурата". Галена е бясна заради инцидента и се е заканила да съди лично престъпниците, ако те бъдат заловени.

Междувременно около нея се завъртя и добра новина. Навръх един от най-големите празници в съседна Турция - Шекер байрям, в Истанбул затварят за два дни царския дворец, за да може Галена да заснеме там своя нов видеоклип.

Галена лети за Истанбул и ще остане там няколко дни, за да представи по най-добрия начин замисъла за своето ново видео.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !