Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Палма за метресата на руски олигарх,...

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при...

Секс, наркотици и други лъжи на ТВ звездите

отпечатай новината

20.08.2012 10:00 | Видян 3841 пъти | Гласували 4

Секс, наркотици и други лъжи на ТВ звездите

"Калин Врачански прави секс на плажа", "Асен Блатечки предпочитал шведски тройки" - това са само част от "горещите" заглавия на лятото.
Как така актьори, които досега страняха от жълтите медии, обичаха приятелките си, криеха личния си живот и не даваха пиле да прехвръкне в него, изведнъж започнаха да се опрашват разюздано по плажовете и то пред камерите на фоторепортерите или пък да изповядват интимните си подробности.

Какво се промени?
Ами, много просто - сериалът Стъклен дом свърши. Край. Няма го вече. А заедно с него и претенциите на стъклените му звезди.
Пред опасността да изпаднат в забрава, те тутакси започнаха да разбират от жълт пи ар и да се съобразяват с условностите на жълтата преса, която преди ненавиждаха.

Така, например Калин Врачански си направи нарочна фотосесия, показваща, как бърка под полата на млада жена. Снимките бяха представени като "папаршки" и "ударни" в жълт всекидневник, въпреки че актьорът прекалено очевидно позираше, фокусът не беше мръднал, а "хващането" на момента  бъркане под полата бе перфектно изчислено  от единствената възможна гледна точка за това. След това, пък очевидно "папаракът" е бил допуснат да обикаля около уж правещите секс модели, а накрая за капак - "случайно" награбеното момиче помаха за "здрасти" пред фотокамерата.

Веднага след публикуването на уж папарашките снимки, Калин Врачански "реагира". Той прати съобщение до медиите, че му харесва да прави секс със случайни по родните плажове, защото е свободен. С една дума - скроен с бели конци евтин пи ар за екс звезда, която отлично осъзнава, че всеки скандал е за предпочитане пред липсата на внимание.

Не мина и седмица и колегата му Асен Блатечки се опита да го догони: Той се "изповядва" за сексуалния си живот пред медиите. "Правя тройки, четворки, всичко съм пробвал". И той, подобно на колегата си от Стъклен дом, не се интересувал от ухажването, а директно бъркал под полите на жените.

След това пък, Мариян Вълев от Под прикритие разказа за срещите си с наркотиците и как едва не умрял от свърх доза. Под Прикритие, разбира се продължава следващия сезон, но Мариян Вълев излиза от него, така че трябва да се мисли за слава по друг начин.

Ако няма ефир, на звездите им остава единствено жълтата преса и всички глупости, които могат да съчинят за себе си.  
Така че, драги читатели, очаквайте с нетърпение края на сериалите! Интересното започва след това.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !