Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Джорджиа мръзне под душа заради новия си клип

отпечатай новината

20.08.2012 16:30 | Видян 1675 пъти | Гласували 1

Джорджиа мръзне под душа заради новия си клип

Джорджиа е готова да представи първия си проект, осъществен с новите й продуценти Diapason Records. Сингълът се нарича „Край”, а видеото към него можете да гледате от днес само в ефира на Фен ТВ.

Песента е авторска композиция по музика и аранжимент на Димитър Колев. За текста чаровната брюнетка се е доверила на Мариета Челебиева. Джорджиа признава, че изпятото от нея не описва случка от личния й живот, но вярва, че много хора ще припознаят себе си в думите на парчето.

В клипа младата изпълнителка си партнира с още няколко красавици, които са нейни приятелки. „Идеята беше да влезем в ролята на нахакани мадами. За мен беше предизвикателство да го изиграя, защото в живота не съм такава.”, довери атрактивната фолк дива.

В част от кадрите Джорджиа трябвало да бъде под душа край басейна. Тези снимки обаче били оставени за накрая, когато вече станало доста хладно. Щом се пъхнала под струята ледена вода, певицата направо се вцепенила. „Толкова беше студено, че зъбите ми започнаха да тракат. Опитвах се да се овладея, за да не личи на снимките. Същевременно, трябваше да изглеждам секси. Не ми беше никак лесно.”, спомня си с усмивка сексапилната изпълнителка на Diapason Records.

Режисьор на лентата „Край” е Людмил Иларионов-Люси. Гримът е на Джули Ангелова, а косите – на Дони. Стайлингът е дело на самата певица.

Любопитна подробност е, че видеото е заснето в къщата на Лидия Станоева, която е позната и като майката на нашумелия млад бизнесмен Жоро Бирмата. „Тя и съпругът й са невероятни хора и много им благодаря, че ми позволиха да снимам в дома им. Лидия е невероятна жена и много често й казвам, че я чувствам като втора майка.

Още един път й изказвам благодарност за подкрепата и държа да кажа, че наистина много я обичам.”, довери Джорджиа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !