Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Иван Бърнев и Виктория Терзийска стават ченгета?

отпечатай новината

20.08.2012 16:45 | Видян 3053 пъти

Иван Бърнев и Виктория Терзийска стават ченгета?

Актьорът, носител на няколко награди „Икар” и „Аскеер”, Иван Бърнев, се превъплъщава в ключовия герой, който трябва да разплете най-голямата загадка в новия сериал на bTV „Къде е Маги?”.

В първата си изява в телевизионен сериал Бърнев влиза в ролята на спецченгето Андрей Чернев - силно интуитивен, интелигентен и почтен професионалист, който с лекота разграничава истината от лъжата.

Негова екранна партньорка в изчистването на версиите е певицата и ТВ водеща Виктория Терзийска, която играе ролята на Полина Павлова – млад, целеустремен полицай, страхотна жена, която е пример за младите момичета.

Вики Терзийска прави своя актьорски дебют в сериала „Къде е Маги?” и заедно с Бърнев ще поеме тежката задача да разбере какво се е случило с Маги – тази есен в ефира на bTV.

Част от звездния състав на продукцията е и съпругата на Иван Бърнев – актрисата Маргита Гошева.
Тя партнира с популярния актьор, режисьор и продуцент Владимир Люцканов. Двамата влизат в ролите на Ива и Константин Илиеви – съпрузи, които силно се обичат и подкрепят. Ива (Маргита Гошева) e архитект мечтател и е по-малката сестра на Радослав Табаков (Георги Стайков) и Катерина Андонова (Параскева Джукелова).

Константин (Владимир Люцканов) е уважаван от всички лекар-хирург. Плод на любовта им е единственото им дете, което отглеждат с много свобода и разбиране. Илиеви са родителите-мечта за всички съвременни млади хора.

Либералността им по отношение на детето обаче ще стане причина за много сложни ситуации и развръзки, които скоро ще развълнуват зрителите на bTV.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !