Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Том Круз се поболял, отслабнал с над 6 килограма за 3 седмици

отпечатай новината

22.08.2012 09:30 | Видян 2118 пъти

Том Круз се поболял, отслабнал с над 6 килограма за 3 седмици

През юни светът на звездния актьор Том Круз бе разтърсен, когато съпругата му Кейти Холмс подаде документи за развод. Признавайки, че е “дълбоко опечален” от решението, актьорът си направи вид, че понася раздялата добре. Но снимки на Том от миналия месец разкриха сега, че напрежението от колапса на брака с Кейти е взело жертви – Круз е отслабнал с 6,350 килограма, съобщава вестник “Дейли Мейл”.

На снимки от 10 юли на снимачната площадка на “Oblivion 2” се вижда, че 50-годишният актьор е доста едър спрямо тялото, което той показа преди три седмици, на 28 юли в Малибу, обядвайки със своя адвокат. Знае се, че след раздялата Том се е окопал дълбоко в работа и игнорира всичките предупреждения за здравето си от близките си роднини.

Източник каза пред “Grazia”, че “приятелите и семейството на Том многократно са го молили да си даде почивка, но той не обърнал внимание на техните притеснения“. “Той отказва да забави темпото и се опитва да бъде твърд. Той не е на себе си. Не тренира както обикновено и не се храни добре. Дрехите му висят като на закачалка”, добавя източникът.

По неговите думи, Том преодолява раздялата като се засипва с работа, но в резултат той не се грижи за себе си и рискува да се отдалечи от хората, които се притесняват за него и искат да знаят, че той е добре.

Миналата седмица камиони на хамали бяха забелязани до имението на Том в Бел Еър. Според информацията хамалите са отнасяли вещите на Кейти.

източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !