Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Скандал! Принц Хари лъсна гол в световната мрежа!

отпечатай новината

22.08.2012 12:15 | Видян 3219 пъти

Скандал! Принц Хари лъсна гол в световната мрежа!

Снимките, които бяха публикувани от клюкарския сайт TMZ, показват третия в реда за наследяване на британския трон без дрехи след игра на гол билярд във ВИП стая с негови приятели и група красавици в петък вечер.

На една от снимките червенокосият принц прегръща жена, която също е гола, а на друга снимка прикрива интимните си части. Хари отишъл в бара на хотела и там се запознал с момичетата, след което ги поканил във ВИП стаята си. "Към този момент нямаме никакъв коментар за снимките", заявил представител на кралското семейство, цитиран от сайта.

27-годишният принц замина на кратка ваканция във Вегас за уикенда заедно с малка група свои приятели, предава БГНЕС. Те отседнали в частно бунгало в MGM Гранд хотел и казино в града.

Хари беше заснет със слънчеви очила, шапка и червени бански на цветя, показващ впечатляващото си стегнато тяло на парти в басейн на хотела, където бил забелязан да говори с красиви жени и да плува в басейна. Той празнувал и с американския олимпийски шампион по плуване Райън Лохте в нощен клуб във Вегас в неделя вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !