Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Гледаме от септември Всяка неделя

отпечатай новината

22.08.2012 15:15 | Видян 3130 пъти

Гледаме от септември Всяка неделя

Нова телевизия ще направи силен старт на новата си програма през септември. Медията привлече едно от най-успешните и доказали се имена в българската журналистика – Кеворк Кеворкян, който ще излезе на екран с легендарното предаване „Всяка неделя” в началото на септември.
“Всяка неделя” ще се завърне на екран във вида, в който го познават поколения българи. Както преди години, зрителите отново ще могат да гледат емблематичната рубрика „Събеседник по желание”, както и другата запазена марка – телемостове от различни краища на света. Те ще си припомнят и характерните за предаването провокативност, динамика, задълбоченост и не на последно място – неподражаемия стил на неговия водещ. За автентичното усещане ще допринесе и студиото, което напълно ще запази оригиналния си дизайн. Без промяна ще бъдат графичният облик, музиката и разбира се, денят и часът на излъчване – всяка неделя от 17.00 до 19.00 ч. Продуцент на предаването ще бъде „Междинна станция”, съобщава официално пресцентърът на Нова телевизия.

В много проучвания през годините „Всяка неделя” и нейният водещ бяха посочвани от зрителите като най-успешната програма и най-успешния водещ.

Една от емблемите на Нова телевизия Цветанка Ризова пък ще води друго предаване. В събота сутрин, заедно с колежката си Мирослава ще събуждат зрителите в новия блок „Събуди се...”, който ще дава начало на уикенда.

Мирослава е позната от преди години, когато за кратко бе водещ на сутрешния блок „Здравей, България”, а после е главен редактор на Ризова в “На четири очи”. Сега продължават съвместната си работа, но в ефира на „Събуди се...”, където всяка от тях ще води своя собствена рубрика.

Новото предаване ще се отличава с изключителна динамика и ще предлага различен и нестандартен поглед към заобикалящата ни действителност и актуалните събития. Ще се противопоставят позиции, ще се търси непотърсената и нечута гледна точка, ще се вниква в забавната страна на нещата и ще се прави освежаващ сутрешен микс от сериозни, забавни и неочаквани съставки. „Събуди се...” ще предлага голяма доза интерактивност, разнообразни гости и теми, както и множество рубрики.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !