30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Бритни Спиърс се омъжва за трети път

отпечатай новината

23.08.2012 09:00 | Видян 1990 пъти

Бритни Спиърс се омъжва за трети път

Бритни Спиърс ще се омъжи за приятеля си Джейсън Трауик на скромна частна церемония, съобщава анонимен източник, близък до двойката.

„Това ще е трети брак за Бритни . Предишните две сватби бяха помпозни, но после всичко се разпадна и тя вече си е научила урока: фанфарите невинаги са гаранция за разбирателство в брака. Бритни освен това е на мнение, че ако сега церемонията е скромна, този път ще й потръгне в семейния живот“, разкрива източникът.

„Засега датата на сватбата не е определена, тъй като понастоящем Бритни е заета с това да журира млади таланти в „Х-Фактор“. Щом шоуто приключи обаче, датата ще бъде определена“.

Първият брак на Бритни Спиърс бе с Джейсън Аликзандър, неин приятел от детинство. Вторият – с танцьора Кевин Федърлайн. „На сватбата й с Трауик ще присъстват само семействата на двамата, кумовете и неколцина най-близки приятели. Бритни е много развълнувана, въпреки че ще застане пред олтара за трети път.

На церемонията ще бъдат й децата й – 6-годишния Шон Престън и 5-годишният Джейдън Джеймс. И двамата много харесват Трауик, който се държи с тях като със свои собствени деца“, уверява източникът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !