Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Том Круз заведе дъщеричката си Сури в Дисниленд и се къпа с нея в басейн

отпечатай новината

27.08.2012 11:15 | Видян 2356 пъти

Том Круз заведе дъщеричката си Сури в Дисниленд и се къпа с нея в басейн

Том Круз заведе дъщеричката си Сури в "най-щастливото място на света",  Дисниленд. На всичкото отгоре 50 годишният актьор толкова се вдетени, че започна да се плацика с хлапето си в басейна на парка като някой инфантилен чичка.

Той прояви симпатии дори към досадните фенове, здрависваше се с всички поотделно и подписваше автографи. А по пътя към Дисниленд Сури бе облечена като принцеса от приказките или пък наша чалга икона - с лъскава зеленапола с ниска талия и лилава блестяща блуза с голи рамене.

"Това е истинска почивка за детето, което след развода между Том и Кейти, живее само в Ню Йорк и е обречено на ежедневие за обикновени хора"  - коментираха почитатели на актьора.

След като се раздели с Том Круз , Кейти Холмс прибра дъщеря си в големия град и се опита да я накара да забрави звездното си холивудско детство. Сури ходи с другите деца в зоопарка, чака на опашка за сладолед и се облича от достъпни марки. Сега Том се опитва да я глези с цел дъщеря му да иска да стои по-дълго при него, коментират близки на звездното семейство.

Като се върне при майка си, тя моментално ще се разсърди на сериозното отношение, което се очаква от неяи ще пожелае да живее с баща си.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !