Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Под Прикритие сезон III започна

отпечатай новината

28.08.2012 12:30 | Видян 3414 пъти

Под Прикритие сезон III започна

Със сцени на родното Черноморие започва новия сезон на един от най-очакваните български сериали Под прикритие. Снимките на трети сезон от кримката вече стартираха в Свети Влас.

В следващите 8 дни, екипът на продукцията ще заснеме множество сцени от Св. Влас до Приморско.

Сезонът започва ударно със зрелищни каскади, в които няколко каскадьори бяха в схватка, летяха надолу от хеликоптера и пореха вълните с моторници. 


"В следващите дни, предстои да се заснемем и една мащабна сцена на пристанище Бургас каскада, без аналог в българските сериали" – обеща режисьорът Виктор Божинов.

В морските снимки, участие ще вземат – Захари Бахаров , Чочо Попйорданов , Ивайло Захариев , Миленита, Снежана Макавеева, както няколко нови лица и хората които бяха избрани на кастинга в Бургас и Слънчев Бряг. 

Продуцентите обещават екшън пълен с обрати в сюжета, преследвания по вода и под земя, яхти, подводни снимки, взривове, мотори, поръчкови коли и естествено борбата на ченгето под прикритие Мартин с мафиотските босове.

Какво ще се случи в трети сезон, кой ще оцелее, ще бъде ли разкрит Марто , какво се случва с бандата на Джаро и конфликта му с Иво скоро ще разкрие slavaq.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !