Обрат в бокса: Лишават Усик от...

Олександър Усик се превърна в абсолютен световен шампион...

Олександър Усик е абсолютен световен...

Украинецът Олександър Усик е абсолютният световен...

Сестрата на Даяна първа била гадже на Чарлз

отпечатай новината

28.08.2012 18:15 | Видян 8450 пъти | Гласували 4

Сестрата на Даяна първа била гадже на Чарлз

Млада, неквалафицирана и без диплома бедната Даяна Спенсър се оказва с подарък хубав апартамент, но без пукнат паунд в скъпия Лондон. Баща й е малко обиден, че е избрала да живее близо до избягалата му първа съпруга и забравя да й праща пари. А майката на Ди, подарила жилище на щерка си, е дала достатъчно от себе си като компенсация към малката за своето бягство от семейството. Даяна вика неволята, докато разбира, че по-добре е да работи нещо, отколкото да гладува.
Тя се хваща за всяка работа, която й бъде предложена. Най-хубавата от професиите е учителка по танци. Ритмичното изкуство й е хоби, а в колежа в Швейцария са я научили на много от хореографските постановки. Така че по няколко часа в седмицата хубавата блондинка поема уроци в добър клуб. Парите обаче не са достатъчни, за да издържа себе си и престижното си жилище в един от най-скъпите градове на света
Една от ученичките й – заможна дама, я свързва с агенция за „хостеси”. Симпатичната кобилеста девойка е идеална за прислужване на баровски приеми. В началото Даяна е малко притеснена, че се налага да носи храни и напитки на старите познати на родителите й. Най-тежки са обвинителните и съжалителните погледи на богатите и известните, които не се отнасят добре с младата аристократка, а само коментират скандалната й фамилия.
Друга от ученичките на Ди в танцовите курсове пък я запознава със заможно американско семейство. Вечерите на блондинката са заети в училището по танци и прислужване по приеми и коктейли, но  дните й са свободни. Когато получава офертата на янките да гледа децата им, госпожица Спенсър приема с готовност. В свободното си време намира и четвърти начин да изкарва пари в повече. Придобила уменията на домашна помощница покрай работата, тя поема лъскане на подове и прозорци в дома на своите каки. Нейните по-големи сестри учат и работят, сменят гаджетата като носни кърпи и нямат време, а още по-малко желание да си цапат ръцете.
Едната от сестрите й успява да свали самия престолонаследник. Тя става гадже на принц Чарлз и почти се вижда кралица. Това, което не очаква е, че дългият нос на кучката Камила Паркър ще се напъха в леглото на принца на Уелс и ще направи всичко възможно, докато не разкара оттам бедната мис Спенсър.

Няма коментари към тази новина !