30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Коко Динев бесен на Емилия

отпечатай новината

29.08.2012 09:45 | Видян 4716 пъти | Гласували 1

Коко Динев бесен на Емилия

Фолкаджийката изля публично злоба по адрес на своята съперничка и в професионалния, и в личния живот и така си навлече гнева както на феновете, така и този на Динев , пише Блиц.

“Нашето неразбирателство не е заради Коко . Само лоши неща съм видяла от Анелия , и то много лоши. Дано да дойде ден, в който да споделя какво се крие зад тази нейна усмивка", заяви Емилия.

Самият Коко Динев се вбесил, че Емилия не спазва границите на добрия тон и й вдигнал грандиозен скандал, издават наши източници. Вместо да се стресне, блондинката обяви, че изобщо не съжалява за думите си: “Каквото и да кажеш, каквото и да правиш, винаги ще има недоволни!!! Затова ЖИВЕЙ както ти се иска“, написа тя на стената си във Фейсбук, а малко по-късно добави: „Казах каквото мисля и си заставам зад думите. Ваше право е да си изразите мнението, хубаво или лошо аз съм длъжна да го уважа!!!

Макар Анелия и Коко Динев да са отдавна разделени, Емилия не спира да се връща към връзката им. “Бясна е, защото Анелия е единствената, която успя да го накара да сключи брак с нея. Много й се иска да минат под венчило, но няма да стане”, коментират доброжелатели от фолксредите.

Независимо от обидните думи Анелия се прави, че не й пука и дори обяви публично, че съжалява съперничката си, която се чудела какво да измисли, само и само да привлече внимание към себе си. “Жалко за момичето. Аз се чувствам отлично през това лято. Имам повече участия от всякога и песните ми са хитове. Влюбена съм и личният ми живот е брилянтен”, твърди Анелия .
 
Както “ШОУ” първи писа, бившата мадам Динева преживява бурен роман с бизнесмен, който официално развива ресторантьорски бизнес, но всъщност е спряган и като един от влиятелните дилъри на дрога в столицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !