Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Икебаната срещу ВИП Брадър

отпечатай новината

29.08.2012 12:30 | Видян 3315 пъти

Икебаната срещу ВИП Брадър


Деян Неделчев се възмути от хонорара, който VIP Brother му предложили чрез личната си страница във Фейсбук.

Деян, прочул се с песните "Икебана" и "Съчки събирам", за пореден път заля профила си с цинизми и възмущение относно българските порядки.

Певецът издаде пред феновете си, че от предаването VIP Brother му предложили жълти стотинки, за да участва в шоуто и след като той им поискал по-голяма сума, те не го потърсили повече. Икебаната го досрамя да сподели на колко са го оценили, но според агенти на slava.bg, хонорарът му бил едва 3000 лв.

Деян обаче не коментира, че ВИП Брадър предлагат 200 хиляди на Николета Лозанова и още толкова, ако Валери Божинов дойде с нея в къщата. Очевидно жълтите стотинки са по оценка на продуцентите за конкретни личности. Вместо това "икебаната" обобщава в профила си във Фейсбук: 


"На вниманието на феновете и приятелите тук: За да не се спекулира повече с името ми по жълтите медии и телевизиите, а уж беше тайна и не трябваше да казвам нищо и понеже ме питат буквално истина ли е, че ще участвам във Вип Брадър, а те самите цитират навсякъде името ми, и не знам защо - истината можете да я научите от мен тук - 2 пъти ми звъняха, предложиха ми много ниска сума като хонорар, някои точки от договора бяха обезпокоителни също. Предложих им да вдигнат хонорара ми поне да е нещо нормално, но не се стигна до консенсус. Така, че няма да участвам за нищо - 2 месеца, 24 часа с камери да им правя шоуто и да се подиграват с мен. Не са познали. Който иска да си плаща. В България не са си научили да си плащат. За наркотици и вили в чужбина се дават пари, но за артистите не се научиха да дават. Като искат звезди, шоумени и т.н. за всичко си има цена. Аз за нищо нямам намерение да си късам нервите. Здравето ми е по-важно от всичко. И не ми дреме. Имам си достойнство и съм скъп, знам кой съм, какво мога и как го мога. Не се натискам. И да го д...т!"

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !