Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Христо Сираков си търси жени в интернет

отпечатай новината

29.08.2012 18:01 | Видян 3022 пъти

Христо Сираков си търси жени в интернет

"Кажете на Христо Сираков да си намери приятелка и да се кротне!"

Така започва писмото си до вестник "Галерия" 23-годишната Наталия. Красивото момиче седмици наред е обект на ухажване от страна на един от най-известните плейбои в държавата - Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки. И докато доста момичета с удоволствие биха се радвали на вниманието на 54-годишния бизнесмен. Наталия е възмутена от натрапчивото му ухажване. Цялата кореспонденция помежду им се пази в редакцията. Двамата се запознават във фейсбук и столичният плейбой бърза да вложи цялата си артилерия за спечелване на красивото момиче. Той нарича запознанството им „удоволствие".

Докато тя се опитва да попари опитите му с изпратена просто усмивка, Сираков побързва да я предизвика да разговарят.

"Усмивката е нещо хубаво, но ако има текст, ще е прекрасно", пише Христо Сираков на непознатото момиче. След което продължава с романтичен въпрос:

"Къде те намирам тази топла нощ?". След като получава кратък отговор, плейбоят обяснява, че е на яхтата си в Италия.

"Аз днес пътувах и съм вече в Италия. Качвам се на лодката утре и накъдето ми видят очите", обяснява Сираков на 23-годишната красавица. След което многозначително я пита има ли планове къде ще почива това лято. "В началото си мислех, че някой е направил фалшив профил. Затова го попитах: "Ти истинският Христо Сираков ли си?" пише още в писмото си момичето.

"Не бих си позволил да лъжа. Как искаш да провериш... да се чуем?", отговаря й плейбоят, след което пише телефонния си номер.

Проверка на Галерия показа, че това е актуалният телефон на Христо Сираков.

Въпреки неколкократното му настойчиво приканване да му звънне, младата хубавица не му се обажда. За да предизвика интереса й, Христо Сираков й изпраща три доста пикантни снимки, на една от които е полугол край басейн.

"В Монако съм се закотвил и само спя в яхтата си. Иначе басейни, дискотеки и розета", описва стила си на живот 54-годишният бизнесмен на младото момиче, като го приканва да се включи като негова компания. След това продължава настойчиво да я пита кога ще му се обади.

"Аз ще ти се обадя, ако искаш, но ми липсват няколко цифрички", пише Ицо Стоте манeкенки.

"Почти не му отговарям, но той не спира да пише съобщение след съобщение", възмутена е Наталия. Младото момиче твърди, че неспирният интерес на Сираков към нея я накарал да се чувства доста неловко. "Нямам нищо против някой да ме ухажва, но този човек е твърде елементарен във флиртуването. Просто е ясно за какво става дума, макар че на много момичета това им харесва. Този път обаче Ицо сбърка „манекенката", пък и мисля, че е време да се насочи към жени на неговата възраст. Сред 20-годишните вече не върви", отсича Наталия.    


източник:Галерия

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !