Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Бербатов се връща в националния

отпечатай новината

31.08.2012 17:45 | Видян 2056 пъти

Бербатов се връща в националния

Димитър Бербатов е приел поканата на Любослав Пенев и се завръща в националния отбор, научи Блиц. Митко е споделил вчера пред близките си, че вече е взел твърдо решение да играе отново за България.
 
“Връщам се. Мисля, че има с какво да помогна на тима за предстоящите квалификации”, заявил Бербатов.
 
Именно това е една от причината той и мениджърът му Емил Данчев да дадат пресконференция в неделя или в понеделник. Двамата планират да говорят пред медиите в пресклуб “България” на Националния стадион “Васил Левски”.
 
Бербатов напусна националния на 13 май 2010 година. Сега се очаква той да е на линия за първите ни две квалификации за Мондиал 2014 – срещу Италия на 7 септември в София и срещу Армения на 11 септември пак на наша земя.
 
В броя от 22 август вестник “Шоу” първи разкри новината, че Бербатов ще получи повиквателна за националния и ще облече екипа на България след двегодишна пауза.
 
Очаква се днес Фулъм да обяви официално привличането на Бербатов, макар че Алекс Фъргюсън хвърли в тъч всички, след като заяви пред клубния сайт на Манчестър Юнайтед, че няма потвърждение за трансфера и че не е изключено Митко да се завърне в Тотнъм.
 
Припомняме, че снощи Емил Данчев официално обяви пред Блиц, че Бербатов е подписал с Фулъм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !