Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Прокурорът Иван хвана годеницата си на калъп

отпечатай новината

03.09.2012 11:45 | Видян 1088 пъти

Прокурорът Иван хвана годеницата си на калъп

Прокурорът Иван отказа да разкрие подробности, но пък заяви, че с моделката не се разделят. "Всеки ден" разузна от негови близки каква е причината за неочакваната отмяна на сватбата. Според приятели на актьора и фотограф той е хванал почти на калъп любимата си.

Симеон засякъл разговори на  любимата си с друг мъж в социалната мрежа Фейсбук. Двамата се уговаряли за поредна интимна среща и от написаното станало ясно, че тя няма да е първа. Лютаков случайно попаднал на разговора, защото любимата му забравила да излезе от профила си, ползвайки домашния им компютър. Щом го включил, пред прокурора Иванов лъснал неприятният разговор в чата.

Той не си замълчал пред Кристина и голата моделка го уверила, че нещо не е доразбрал. Тя се била шегувала със своя стар познат, но не станало дума за чувства или връзка. Явно лудо влюбеният Симеон някак й е  простил прегрешението, но пък вече не е сляп дотолкова, че да не забелязва постоянните изневери на Диманова, за които се  говори от години в светското пространство. Той  е заявил на моделката, че ще е по-добре да отложат сватбата, докато и двамата са сигурни, че  могат да отдадат единствено един на друг. Той си е поискал и годежния пръстен, но Кристина не му го върнала. Тя се кълняла, че обича само него и се надявала Лютаков скоро да преосмисли решението си. По-възрастният фотограф е изгодна партия за провинциалната студентка.

В София той й осигурява дом и стабилна издръжка, която макар и не много голяма, поне сигурна. В същото време тя го върти на малкия си пръст и си живее както иска, без да има кой да й пречи.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !