Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Икебаната: ВИП Брадър да ми ядат п*тката!

отпечатай новината

04.09.2012 10:30 | Видян 1824 пъти

Икебаната: ВИП Брадър да ми ядат п*тката!

Деян Неделчев - Икебаната се забърка в поредния шоу скандал. Певецът напсува жестоко продуцентите на предаването "ВИП Брадър" и обяви, че се опитват да го изиграят. Изпълнителят на култовата песен "От икебана дървесата ги боли" побесня, след като така и не успя да се договори с телевизионерите. Певецът обясни, че е отказал, защото му предложили твърде ниска сума.

"Два пъти ми звъняха и щях да се навия. Обаче ми предложиха много ниска сума като хонорар. Някои точки в договора бяха доста обезпокоителни дори като ултиматум ми писаха, че не могат да  вдигнат хонорара ми. Накрая ми казаха: "Ако искаш, това е реклама". Предложих им по-свястна сума, нормална за да си струва влизането, поне да е нещо нормално, но не се стигна до консенсус", оплака се пред "Всеки ден" Деян Неделчев. Певецът гневно сподели още, че няма да участва дори за денонощие, защото той струва много повече, отколкото му предлагат". Ексцентрикът не пожела да коментира за какви пари става дума. Според източник на "Всеки ден" от "ВИП Брадър" наистина му предложили смешна сума - 5000 лева за 3 седмици престой. Икебаната поискал минимум 30 бона - по 10 000 лева за всяка една от седмиците. Накрая бил готов да кандиса и на общо 20 000, но продуцентите били категорични, че няма да вдигнат заплащането. Икебаната определя себе си като "артист" и затова заслужавал да получава много повече пари.

"В България не са научили да си плащат. Искат да лапат само те, без да се съобразяват с пазара", беснее още Неделчев, който от известно време живее в Испания и се издържа предимно от помощите за безработен. "Имам си достойнство и съм скъп, знам кой съм, какво мога и как го мога. Цялата държава ме познава. Не се натискам. Да ми ядат п*тката!", заключи още Икебената. И допълни, че бил готов на уникални сцени в шоуто и щял да качи рейтинга до небето. Сега обаче всичко пропадало заради лакомията на продуцента Нико Тупарев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !