Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Камата агитира футболисти за секс

отпечатай новината

13.09.2012 13:00 | Видян 1798 пъти | Гласували 1

Камата агитира футболисти за секс

Абсолютна забрана на приетата максима, че сексът преди мач вреди на футболистите, е издал треньорът на "Литекс" Христо Стоичков , издават пред "Всеки ден" негови футболисти. За разлика от италианските си колеги в "Наполи", които получиха заповед да не тренират в легнало положение два дни преди двубой, ловчанлии се тупат в гърдите, че на Градския стадион подобно ембарго е табу.

В началото на седмицата лекарят на италианския тим проф. Алфонсо де Никола категорично забрани на играчите да упражняват елементи на Кама Сутра преди мачовете с цел да бъдат избегнати нелепи контузии.

Избягване на сексуалната активност два дни преди мач е изключително важно, защото по този начин мускулите не се напрягат. След дълги изследвания установихме, че при секс могат да се получат над 50 различни видове контузии", обобщи специалистът.

Думите му не са голословни, тъй като неотдавна, точно по време на интимна игра с гаджето си Мелиса Сата, ганайският халф на "Милан" Кевин - Принс Боатенг повреди мускул в бедрото си.

В лекарския и треньорския щаб на четирикратния шампион на България "Литекс" обаче нямали подобни страхове като в "Наполи". Треньорът на "оранжевата" детска градина Христо Стоичков дори лично насърчавал сексуалния труд на играчите си.

Чепатият пловдивчанин, известен с острото си чувство за хумор, редовно подхвърлял към момчетата си да боцкат повече и когато им се прииска.

Камата разправял, че и като футболист бил заклет противник на общоприетото схващане, че сексът преди мач изтощава организма. Като състезател на ЦСКА, а след това и на "Барселона", не били един и два случаите, в които Ицата лично нарушавал забраните на Димитър Пенев и Йохан Кройф да се въздържа от любов с жена си Марияна непосредствено преди мачове.    

"Не ги слушайте големите глави. Ако ти се иска, по-добре боцни, отколкото да се стискаш и по време на мача да нямаш търпение да свършиш тая хубава работа след него", съветвал своите възпитаници Камата.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !