Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Плашат с голи снимки Кейт Мидълтън

отпечатай новината

14.09.2012 09:15 | Видян 4554 пъти

Плашат с голи снимки Кейт Мидълтън

Френско списание твърди, че ще публикува голи, но само от кръста нагоре снимки на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. Те били заснети по време на почивката на кралското семейство във Франция през изминалата седмица.

Изданието „Клоусър“ покани читателите си да изберат новия брой и да се насладят „на снимките, които светът няма търпение да види – херцогинята по голи гърди на тераса в къща за гости“.

Новината пристига, след като кралското семейство понесе друг такъв тежък удар – голите снимки на принц Хари, чийто брат Уилям е съпруг на Катрин.

Младата двойка в момента е в Малайзия, където херцогинята изнесе първата си публична реч на чужда земя.

Междувременно се появи реакция на заплахата от френското списание. Британският принц Уилям и съпругата му Катрин са „натъжени“ от твърденията на френско издание, че ще публикува голи снимки на херцогинята, съобщил източник, близък до семейството.

„Инцидентът, ако се окаже верен, ще върне часовника с 15 години“, обяви той, намеквайки за повишеното медийно внимание след смъртта на принцеса Даяна. Принцесата на Уелс загина в Париж през 1997, докато опитваше да избяга от папараци.

Монархията смята да разследва достоверността на материалите, след което „ще вземе решение какви други стъпки да предприеме“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !