Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Новата Илиана Раева живее с диамантен бос

отпечатай новината

14.09.2012 15:15 | Видян 6287 пъти

Новата Илиана Раева живее с диамантен бос

Новата треньорка на националния отбор по художествена гимнастика, изглежда, работи само за удоволствие.

Ина Ананиева, която наследи отказалата се от поста си Илиана Раева , въобще не мисли за парите. Младата специалистка отскоро е със супер заможно гадже, научи "Всеки ден" от отлично информиран източник.    

Ананиева се е развела с първия си съпруг в началото на годината. От него има момиченце, за което имала планове да я направи гимнастичка като себе си. Преди да се омъжи, бившата грация си загубила няколко години покрай любов без бъдеще.

Паметливи си припомнят, че още покрай Олимпиадата в Атина, на която също бе в треньорския щаб на ансамбъла, Ина била безумно влюбена в тогавашния си приятел.

"Той обаче предимно се възползваше от нея и от известността й. Тя искаше семейство, но онзи мъж не се нае да  й го даде", издават запознати с личния живот на новата треньорка.

След като сложила край на онази връзка, Ина бързо срещнала друг мъж, последвал и брак, който обаче приключил наскоро. Въпреки многото работа около подготовката на ансамбъла за Олимпийските игри това лято Ананиева успяла паралелно с това да оплете в мрежата си милионер.

Новият избраник на Ина бил над 20 години по-възрастен от нея, но разликата в годините не притеснявала двойката. Бизнесменът се оказа търговец на скъпоценни камъни, научи още "Всеки ден".

В спортните среди дори се говори, че върти сделки с диаманти на световно ниво. Двамата споделят една къща в Драгалевци. Недалеч от нея е и имението на Сиракови. Двете семейства често си гостували, твърдят съседи.

снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !