Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

"Няма да гледам сина на Ламбо!" - изплака жената на Стефан Данаилов

отпечатай новината

17.09.2012 15:30 | Видян 4686 пъти

Няма да гледам сина на Ламбо, няма да гледам ВИП брадър!" - избухна съпругата на Стефан Данаилов Мария във Всяка Неделя. -  "Не искам да гледам Златки. Аз не съм такъв човек. Аз съм еснаф, патриархален човек. Така съм възпитана. Преживяла съм много неща. И смъртта на брат ми, който беше на 26 години, и смъртта на майка ми месец по-късно. Аз съм сама. Имам само Стефан", сподели Мария.

В края на миналата година извънбрачният син на Ламбо - Владимир, изникна като от нищото. Заедно с майка си той даде серия интервюта, разкриващи тайни от личния живот на Стефан Данаилов. По-късно се оказа, че двамата са преследвали финансови интереси и през цялото време са се опитвали да популяризират автобиографично книжле на Ирен Кривошиева.

"На мен, ако някой ми е мил, това е Стефан - проплака Мария Данаилова. Очевидно тя е силно притеснена, че синът на съпруга й може да му свали рейтинга пред обществото.  - "Толкова дълго, и то щастливо, сме живели заедно. Много обичам този човек. И няма да го дам на никого да се подиграва с него. Няма да позволя на Стефан да се обърне с гняв назад. Направил е всичко, каквото е трябвало. Аз му свалям шапка и коленича. Винаги съм мислела, че трябва да дадеш правото на човека, когото обичаш, да има избор в живота. Направих го отдавна. Прошката не се забравя. Не, че искам да я оправдая, но не искам и да я упрекна", обясни Мария Данаилова.

Много хора вярват, че синът на Ламбо е куку, но също така много хора твърдят, че ако детето е имало нормален баща нямаше да е така.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !