Разпети петък е: Какво е разрешено и...

Разпети петък 2024-а се пада днес, 3 май. Той е...

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Преслава с 8 бона хонорар

отпечатай новината

18.09.2012 13:45 | Видян 2564 пъти

Преслава с 8 бона хонорар

Преслава е най-скъпата певица на пазара с хонорар от 8 бона, показа проверка на "Телеграф". Двете досегашни прими на фолка - Глория и Ивана , в повечето случаи пеят за по 6000 лв., но понякога качват тарифите си и до осем хилядарки.

В първата редица сред пайнерките се нареждат още Галена и Анелия . Двете вече са вдигнали тарифите и от новия есенен сезон продават майсторство за по 6000 лв. Тони Стораро , който е голямата звезда на "Диапазон", взема обикновено по 5000 лв. Хонорарът на Азис се движи около 5500лв. Сред "Ара" най-голямата звезда е Емануела , която везма по 4 бона, когато й ги дадат. Алисия се спазарява за 3500 лв.

С по-ниски хонорари са певици като Райна и Емилия . Първата взема по 3000 лв. на вечер, а втората добавя още 500 отгоре. На този ред в класацията се нарежда и Кали , която освен като певица заработва вече и като тв водеща. На хонорари между 2 и 3 хилядарки се радват едни от най-младите фолкзвезди у нас. Участничката в първия сезон на музикалното риалити "Гласът на България" Роксана е заковала сумата на 2 бона.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !