Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ром кръсти децата си на Кеворк Кеворкян

отпечатай новината

19.09.2012 09:15 | Видян 3073 пъти

Ром кръсти децата си на Кеворк Кеворкян

Мъж е кръстил две от децата си на телевизионния водещ Кеворк Кеворкян и съпругата му Надежда Дженева. В студиото на предаването „На кафе“ водещият на „Всяка неделя” видя за първи път двете момиченца на рома Иванчо от Шумен, който преди години получава самоличност, благодарение на Кеворк.

Иванчо е израснал по домове и когато един ден решава да си извади акт за раждане, става ясно, че не съществува в нито един документ. Тогава Кеворкян му помага да получи ЕГН, а мъжът от благодарност кръщава дъщеричката си Кеворкяна.

„Това е гоголевска история – как може човек от плът и кръв да трябва да доказва, че съществува”, коментира водещият на „Всяка неделя”. Сега кръщелницата на журналиста е във втори клас, а днес не беше на училище, за да се срещне с кръстника си, макар и виртуално.

Иванчо изкарва парите си като свири с оркестър „Всяка неделя”, той има общо пет деца, а едно от тях – отново момиче, решава да кръсти на покойната съпруга на Кеворкян . Мъжът обясни, че е решил да нарече дъщеричката си Дженева, когато преди години разбрал от вестниците за смъртта на Надежда Дженева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !