12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Милионерът Славков бойкотира сестра си

отпечатай новината

19.09.2012 13:15 | Видян 2719 пъти

Милионерът Славков бойкотира сестра си

За първи път от 1995 г. насам Тошко Славков не присъства на ревюто на сестра си Жени. Досега само за времето, прекарано в затвора, той е изпускал светската и модна проява. Звездата на “Милионер търси съпруга” обаче не се яви миналата вечер в трета зала на НДК. Липсваше и кръгът на веселите вдовици на великани от ъндърграунда като Поли Пантев и Фатик, които блестяха на миналото дефиле на внучката на Бай Тошо.

Затова пък царица Маргарита се настани на първия ред, обкръжена от бивши депутатки на мъжа й. Като холивудска звезда с рояк светкавици беше посрещната появата на червената фурия Мая Манолова. Заради закъснение, тя не намери място на първия ред. Там обаче се настани отслабналата до неузнаваемост милионерска съпруга Весела Барбукова, пристигнала специално за случая от Виена.

Шефката на Банка ДСК Виолина Маринова скромно се беше настанила с приятелки едва на втория ред. Най-много клюки отнесе над 40-годишната снаха на Милко Балев – Ралица. Тя пристигна да манекенства за Жени от Италия. Двете са приятелки от времената на соца. Много одумвана беше и Ирена Милянкова от сериала “Под прикритие”, която обаче се поизложи като се олюля на високите токчета и едва не тупна на подиума.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !