Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Синът на Ламбо: Няма да се къпя до края

отпечатай новината

20.09.2012 10:45 | Видян 2565 пъти

Синът на Ламбо: Няма да се къпя до края

Макар че е обитавана от звезди на родния елит, ароматът в Къщата на "ВИП Брадър" наподобява този в цигански катун. Причината е, че някои от участниците нямат хигиенни навици и отказват да посетят банята във ВИП постройката в Нови хан.

Най-отявленият от тях е  извънбрачният син на Стефан Данаилов - Владимир. Владко, който сащиса всички със странната си житейска философия, е заявил категорично, че няма да ползва банята до края на шоуто, защото имал по-важни занимания от личната си хигиена.

Дългокосият младеж не се е къпал от началото на предаването в понеделник, а още при влизането си в Къщата личеше, че не е най-спретнатия си вид. Заради нулевата хигиена Владко е започнал сериозно да намирисва на пот, а вонята около него отблъсква съквартирантите и те странят от него. Лошото е, че синът на Ламбо отказа дори да се преоблече и се размотава с едно и също лекьосано долнище през цялото време.

За адската воня в Къщата допринася и домашният любимец на Данаилов-младши. Миналата вечер кучката Лили се изака директно върху белия килим в хола. Макар стопанинът му да опита да забърше акото, той само го размаза още повече, а смрадта се разнесе из цялата къща.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !