Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Изповедта на инквизитора: Дичо трябваше да бъде победител в първия ВИП Брадър

отпечатай новината

20.09.2012 17:59 | Видян 6684 пъти | Гласували 1

Изповедта на инквизитора: Дичо трябваше да бъде победител в първия ВИП Брадър

6 и половина години, след като бяхте инквизитор в първия ВИП Брадър, Нова телевизия пуска нов четвърти сезон на шоуто. Има ли неща, които никога не се променят?

Има нещо общо между сезоните на Брадъра. То е общо и с Мис България. Задкулисно тръгват залагания кой ще бъде победител и обикновено прогнозите се сбъдват. Всъщност, това е и една от причините след първия сезон да няма инквизиция.

Какво искате да кажете?

Победител в първия ВИП Брадър трябваше да бъде Дичо. Той беше предварително подготвян за целта. Точно заради това беше замислена сценката в басейна, където падна детенцето на Виолета Здравкова. Певецът скочи да го спасява.

Всичко вървеше идеално до последния ден. Това, което не очакваха беше, че Венета Райкова ще ни покани с Криси Патрашкова в Горещо и ще ме попита дали съм чувал, че Дичо е гласен за победител. Беше си хрумване на Венета, нейно послание.

Замислих се и като се сетих за някои сценки от предаването, отговорих, че е възможно. После екипът ни беше зверски ядосан. Но пък ние бяхме доволни, защото шоуто получи истинския си победител в лицето на Коцето. Спечели публиката, спечели и Нова телевизия. Може би затова първият ВИП Брадър остана ненадминат по рейтинг. Дано четвъртият да го изпревари.

След този случай, въпреки големия успех, инквизиция повече нямаше. Направиха успоредното шоу Голямата уста за следващия сезон, но участниците в него нямаха никаква възможност да влияят на хода на събитията, както правехме ние от инквизицията. И това е така дори само заради времето на излъчване – късно нощем.

Хем се запази форматът на хапливата критика (някои от Голямата уста стигнаха до простотия), а това определено насъсква публиката и предизвиква крайни емоции, хем обаче критиците бяха лишени от реална роля в проекта. Все едно, рискът той да стане неуправляем като първия ВИП Брадър беше елиминиран...

Ясно, че вторият сезон беше нагласен, за да спечели жената на Здравко от Приморско, чийто кум беше продуцентът Ники Николов?

Вярно е, че Ники Николов, който вече не е част от екипа, доколкото разбирам, беше основният човек, който движеше Брадърите в зората на тази телевизионна революция. Той беше и нашият, така да се каже, ръководител или човекът, с когото инквицзицията общуваше и от когото беше контролирана след старта на шоуто. Но нека да се върна на въпроса ви за победата на Христина на Здравко. Финалът на ВИП Брадър 2 беше наистина грозна картинка. Оставете роднинството... Помня онази нощ, защото бях в тв къщата в Бояна. Чаках победителя за интервю. Всички бяхме изумени, че изтикаха на първо място Христина. Тя трудно се хареса на мъжа си, а я определиха за любимка на нацията. Истинският победител беше Десислава. За да покажа отношение, дори не поисках да правя ексклузивно интервю с така наречената победителка от Приморско. А с Деси. Тя беше шашната. Няма да забравя изумената й физиономия. Стискаше сина си Майки и погледът й се рееше някъде из безкрая. Не можеше да повярва, че това, което се е случило е истина.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !