Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

ВИП Брадърски истории: Не събраха пари за Азис във ВИП Брадър 1

отпечатай новината

21.09.2012 18:01 | Видян 5196 пъти | Гласували 1

ВИП Брадърски истории: Не събраха пари за Азис във ВИП Брадър 1

Повечето светски хора в София коментират, че влизането в къщата на ВИП Брадър е като доброволно заколение. Най-клюкарският риалити формат превръща повечето любимци на нацията в чудовища, защото показва тъмните страни на характерите и навиците им. Винаги обаче се намират жадни за пари и слава повече или по-малко известни другари, които си пробват късмета с малоумната идея, че точно тях няма да разкрият.
 
Памела Андерсън на първия ВИП Брадър трябваше да бъде Азис. Дълги преговори с певеца и неговия продуцент Крум, който по онова време му беше шеф, не приключваха до самия старт на шоуто. В крайна сметка страните не стигнаха до споразумение. Вероятно причината беше в огромния за времето хонорар от сто бона, поискан от суперзвездата на Костинброд, разкрива Всеки Ден.

Все пак през 2006 г. тази сума можеше да купи поне два пъти повече неща, отколкото сега.
 
Така в най-голямата знаменитост на формата се превърна Галя от „Каризма”. Мнозина очакваха тя да вземе 50-те бона от наградния фонд, предвидени за победителя. По онова време момичето с гальовно нежен глас и дебилеещ начин на изразяване минаваше за истинско ангелче. Дуетът, който имаше с Миро произвеждаше хит след хит, а появата във „ВИП Брадър” се разглеждаше като допълнителна едномесечна мегареклама за проектите на „Каризма”. Всъщност, именно риалити форматът даде на публиката да разбере, че фамозната двойка блондини май започва да скърца.
 
Миро отказа да брани Галка като коментатор в живите предавания на Брадъра. Той не излезе да я защити дори на номинации, което вероятно би спасила тогавашната му дуетна половинка. За познавачите на българския шоубизнес стана ясно, че слуховете за обтегнатите отношения между двамата са истина и не им остава много общо бъдеще.
 
За по-малко посветените зрители остана забавата да следят и да броят всички изцепки на нежното момиче с грубоватата фамилия Курдова. Върхът на сладоледа беше огласената от съквартирант на Галето сензация, че тя не се е къпала от десет дни.
 
Мадам Каризма сама предизвика скандалното разкритие, което никога не отрече за 6 години оттогава. Тя беше издебнала другите да ги няма в къщата и беше изхабила цялата им топла вода.
 
Другата звезда с фенклуб – фолкаджийката Райна също изгуби шансове с постоянното досаждане на тогавашната си половинка Константин. Гейдвубоят с Денди елиминира Дим Дуков и така продуцентите доволно потриваха ръце, защото техният човек Дичо изглеждаше с разчистен път към победата на финала.
 
Венета Райкова обаче обърна Класацията в последния момент. Тогавашната инквизиторка съобщи за тайната завера по лансирането на Дичо ден преди финала в своето изключително гледно по онова време шоу Горещо и така провали целия замисъл.
 
По този начин първият ВИП Брадър, за разлика от втория, роди безспорен победител. С 80% от пуснатите близо половин милион sms-а 50-те бона отидоха при Константин, за когото това беше супер рамплин в кариерата му, от който отскача вече 6 години. Влязъл просто като половинката на звездата Райна, той успя да капитализира не само пари, а и слава от проекта. Стана единственият участник в Брадъра, който не бе разбит на пух и прах като имидж. С хитра стратегия и ловка комуникация с конкурентите бившият спортист успя неустено да грабне победата, без никой да очаква това.
 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !