Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кумицата на продуцента на ВИП Брадър II взе премията от 100 бона

отпечатай новината

22.09.2012 10:00 | Видян 5268 пъти

 Кумицата на продуцента на ВИП Брадър II взе премията от 100 бона

Вторият „ВИП Брадър” напълни тв къщата със знаменитости. Преодолели първоначалния страх на първопроходците, видели, че да се вземе добър хонорар за излагация не е нещо, което много боли, се намериха жадни за слава и пачки знаменитости да попълнят легълцата в спалнята с камерите, пише Всеки Ден.
 
Както Галка от Каризма изгуби образа си на ангелче заради участието в риалити формата, така и Катето Евро бая се изложи пред цяла България. Като доайен на компанията от нея се очакваше да бъде обединител и душата на компанията.

Вместо това, тя обаче беше в основата на интригите в телевизионната къща и на разединението в нея. Групировките станаха две. Едната беше на Азис и Десислава с Катето и Маги Желязкова в поддържащите роли, а другата банда се оказаха Здравко от Поморие, неговата досадна женица Христина, която е най-малко ВИП от всички ВИП-ове, влизали в шоуто и тяхната кума Венета Райкова. Зрителите се направиха, че не знаят кой е другият кум на двойката, която бе събрана от първия „Биг Брадър”. А той беше най-възловата фигура във „ВИП Брадър 2” – продуцентът Ники Николов, когото публиката познава по гласа му – именно той командваше съквартирантите в първите сезони на риалити формата у нас.

В началото това нямаше значение за никого, понеже никой не слагаше Здравко и Христина в сметките за голямата награда, вдигната между първия и втория сезон двойно – от 50 на сто бона.

От началото се знаеше, че Азис няма претенции към короната. Васко си беше прибрал предварително исканите още за първия „ВИП” сто бона, беше вредил и тогавашния мъж на живота си Ники Китаеца в шоуто. Това му помогна да удари и той стотина бона, покрай участието си и в страничните предавания като „Стани богат”, както самите те разказват.

Така получилата според колежките й от фолка 40 бона, за да влезе в къщата Десислава се смяташе за големия фаворит. Самата едрогърда южнячка си вярваше. Тя се беше постарала да се появи в къщата в целия си блясък.

Изпокара се със стари приятелки като Ивана за рокли. Причината беше, че Деси се постара да изкупи същите модели като по-успешните си колежки от техния тогава любим магазин в Пловдив. След като попадна в дома на Брадъра пък не спря да пее, да танцува, да флиртува с камерите и с публиката. Понеже се присъедини към силната компания около Азис и най-ниско платената участничка в шоуто Катето Евро, Деската почти беше решила, че вече е победила. Даже излагацията й на географски теми не можа да влоши нейното прекрасно настроение.

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !