Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Дарина Павлова се събра с манекен на бельо

отпечатай новината

24.09.2012 16:45 | Видян 4830 пъти

Дарина Павлова се събра с манекен на бельо

Богатата вдовица на Илия Павлов  Дарина Павлова, се върна към старата си любов - манекена Мариян Кюрпанов, пише италианският сайт Gossip Italiano

Влюбената двойка бе забелязана преди седмици да се разхожда в Милано под ръка на централния площад Пиаца дел Дуомо.

Още преди година се заговори, че Дарина Павлова е интимна с известния български манекен от недалечното минало. Близки на красавеца тогава отрекоха между тях да прехвърчат любовни стрели.

„Приятели са. Марио се запозна с Дарина покрай покойния й мъж Илия Павлов. Едва ли са сериозни гаджета, ама какво има между тях, те сами си знаят", коментират българските приятели на мускулестия красавец.

Мариян Кюрпанов бе избран за Мистър България през 1995. По това време той работеше като бодигард в актуалния столичен клуб Алиби. Хубавецът бе известен като любимец на добре облечените бизнесмени и се радваше на сърдечното приятелство на Пол и Пантев, братя Маргини и други герои от силовите групировки. По-късно Кюрпанов замина за Италия, където успя да просперира с помощта на вдовицата на Павлов - Дарина. Според България Днес, щом отишъл на Апенините, нашият модел на бельо започнал да придружава важни клечки в Милано, Рим и Неапол срещу заплащане. Станал любимец и на световноизвестния дизайнер Джорджо Армани. Овдовялата актриса Дарина Павлова пък от години има къща в Рим и често отскача на шопинг тур до Милано. Именно там тя често се срещала с Кюрпанов, пише всекидневникът. Иначе г-жа Мулти и децата й са установени за постоянно във Вашингтон. Най-голямата й дъщеря Венцеслава работи в Ню Йорк, по-малката, 20-годишната Паула, следва в университет в Тексас, а 15-годишният син на Дарина и Павлов, носещ името Илия-Калоян, живее при майка си и мечтае за спортна кариера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !