Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Люси Дяковска влиза във "ВИП Брадър"

отпечатай новината

24.09.2012 16:30 | Видян 3939 пъти | Гласували 1

Люси Дяковска влиза във

Фауната в тазгодишното издание на "ВИП Брадър" ще се обогати с огнената грива на Люси Дяковска . Българката, която стана звезда в Европа с участието си в немската момичешка група "Но ейнджълс", щяла да влезе в Къщата с бъдещата си съпруга. Певицата, която никога не е крила сексуалната си ориентация, обяви през май пред сп. "Бунте", че планира сватба с любимата си Камелия. Двете минаха по червения килим в недвусмислена близост на премиерата на "Мъже в черно 3" и така обявиха на света връзката си.

Дяковска е старо куче в риалити форматите. В Германия тя е участвала в няколко шоута, включително в състезание с блъскащи се коли и скокове от шанца. Така че с каквото и да се сблъска в българското издание, няма да я уплаши. Дори войнстващата хомофобия, която по сценарий ще демонстрират мъжкарите в Къщата.

Другият, който ще се присъедини към главно пиещата и ругаеща компания, е Иван Ласкин. Кибритлията актьор вероятно ще създаде сблъсъци още с влизането си. Шегобийци твърдят, че се навил на участие не толкова заради парите, колкото да държи под око половинката си Сашка Сърчаджиева, която е съводеща на "ВИП брадър" заедно с Ники Кънчев.

 

източник:Преса

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !