12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ласкин бори сценичната треска с твърд алкохол?

отпечатай новината

25.09.2012 10:30 | Видян 2539 пъти

Ласкин бори сценичната треска с твърд алкохол?

Респектиращо количество уиски е помогнало на Иван Ласкин да пребори сценичната треска във „Вип брадър”. Преди да влезе в Къщата, актьорът по традиция изкарал една нощ в хотелска стая и в пълна изолация. Единственото, което поискал в менюто си, било твърд алкохол и цигари, научи „Монитор” от близки до екипа на шоуто.

И докато вечният Васко да Гама се готви да счупи спиртомера пред камерите, другото ново попълнение сред съквартирантите – Люси Дяковска, бие всички рекорди по любопитство и нетърпение. Часове преди да се влее в редиците на Големия брат, певицата с плевенски корен и европейски успех си направила маникюр и поискала масажист. Вокалистката на No Angels използва личното си пространство в прайм тайма, за да играе изключително интересна игра. “Искам да бъда добър пример за младите хора, защото мисля, че съм човек, който може да даде добър пример. Не влизам, защото ми е скучно, а за да стана още по-добър човек и разбира се, за да победя”, сподели една от най-откровените лесбийки в шоубизнеса.

Преди да излезе на елиминации с Къци Вапцаров и Соня Култуклиева, Орлин Павлов успя да сбъдне детската си мечта. Бившият фронтмен на „Каффе” скочи с парашут от 3500 метра след усилена тренировка в двора на Къщата с каскадьора Калин Керин. Лобното му място бе близо до Ихтиман, а в сърфирането между облаците компания му правеше опитен инструктор. Полетът му продължи 45 секунди, а при приземяването си певецът призна, че се чувства по-жив от всякога.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !