Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

И Сарафа на разпит в следствието

отпечатай новината

26.09.2012 13:45 | Видян 2298 пъти

И Сарафа на разпит в следствието

След като варненският рапър Мишо Шамара даде показания в Националната следствена служба за текст на своя песен, още един рап изпълнител е получил призовка да го направи. Хип-хоп певецът Серафим Мартинов, по-известен само като Сарафа, трябва да се яви на разпит днес. Поводът отново е текстът на песента "Бяло, зелено, червено", но певецът е сигурен, че ще го разпитват и за други парчета.

"Следователка ме попита дали София де Жанейро е моя песен и след като потвърдих, каза, че било гнусно. Иначе, харесвала хип-хоп. Не мога да си обясня рап музиката ли е виновна на държавата, ако е така, е доста плашещо. Всеки ден стават тежки криминални престъпления, но явно ние сме по-големи престъпници. Не мога да си обясня защо всичко това се случва", нарежда изпълнителят

Зам.-главният прокурор и шеф на НСлС Бойко Найденов обясни, че производството е заради рими, които петнят герба и знамето, а не заради споменаването на управляващата партия ГЕРБ, както рапърите се опитват да изкарат пред хората, за да се направят на съвременни "дисиденти".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !