Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

"Пайнер” не се продава

отпечатай новината

28.09.2012 17:15 | Видян 1370 пъти

Собственикът на музикална компания "Пайнер" излезе с официално изявление по повод появилите се напоследък слухове, че разпродава бизнеса си и разтрогва договорите с изпълнителите, пише Блиц

"За сетен път излиза в медийното пространство измислена, невярна информация относно продажбата на "Пайнер" ООД и телевизия "Планета", целяща единствено да компрометира фирмата и да създаде ситуация на несигурност в нея. Въпреки злонамерените писания, искам съвсем отговорно да заявя, че фирмата е в стабилно финансово състояние, няма заеми и кредити, не дължи пари на никого, ежемесечно и в срок изплаща заплати и хонорари на своите служители и артист изпълнители.

Да, заявявал съм, че има драстичен спад в продажбите на музикални продукти, но за сметка на това интересът към нашите изпълнители в чужбина има значителен ръст, а и в България не е намалял. Отлив от попфолка няма. Като доказателство мога да посоча последния концерт в София на площад "Княз Александър I", където, според полицейските сводки, е имало над 40 000 почитатели на нашата музика.

Ако има нещо сигурно и стабилно все още в България, проверено от времето и издържало с години на всеобщата медийна злонамереност, то това е т. нар. попфолк. Попфолкът е работещата музикална индустрия в България. В момента над 80% от регистрираните заглавия в Министерството на културата са от този бранш, в който значителен дял има и "Пайнер".

Именно стабилната финансова политика на фирмата й осигурява възможността да поддържа доброто си име и престиж и дори да отделя средства за нови инвестиции. Една от последните крупни инвестиции е телевизия "Планета" HD, отличаваща се с изключително качество и брилянтност на картината.

Нито с Цеца Величкович, нито с някой от нейните хора сме се чували или виждали, още по-малко да сме водили преговори за продажба.

Отново и съвсем отговорно заявявам, че фирма "Пайнер" и телевизии "Планета" не се продават. Не бива да се вярва на подобни злонамерени спекулации, целящи както дискредитирането на фирма "Пайнер", така и жанра попфолк."

С уважение към почитателите на нашата музика:

инж. Митко Димитров

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !