Тръмп обеща на Хабиб да спре войната...

Бившият президент на САЩ и кандидат на Републиканската...

Мис Крокодил с 3-то висше

Бившата Мис България Антония Петрова се изфука с поредна...

Люси зачева ин витро

отпечатай новината

04.10.2012 12:00 | Видян 3039 пъти

Люси зачева ин витро

Дете — това е най-голямата мечта и надежда в живота на Люси Дяковска . Макар че от 15 годннн певицата е преминала на "другия бряг" ориентирайки се хомосексуално, наскоро тя сподели пред съквартирантите огромното си желание да стане майка.

Амбициозната плевенчанка, която успя да покори дори немските меломани, заяви, че е решила да зачене наследника си ин витро. Това е разбираемо, след като Люси е открита лесбийка и интимната й партньорка е от нейния пол.

Изпълнителката обаче е изправена пред сериозни трудности, за да стане майка. Това е така, защото в Германия не се толерират хомосексуалните отношения и вероятността лекари да дадат съгласието си за ин витро оплождане на лесбийка клони към нулата. Самата Люси започва да се притеснява сериозно, защото вече е минала 36 години и биологичният й часовник тиктака неумолимо. Певицата обаче е готова на всичко, за да забременее и смята, че един ден мечтата и ще се осъществи.

Остава загадка защо Люси е решила на ин витро оплождането да се подложи самата тя, а  не постоянната и партньорка Камелия, която влезе във "ВИП Брадър" с тайната мисия да бъде принцеса София. Макар че във връзката им плевенчанката се изявява като мъж, Люси явно е готова да понесе на свой гръб задължението по износване и раждане на живо и здраво дете, което да отглежда заедно с любимата си Камелия. Според запознати преди
време певицата не си и помисляла да става майка.

Нещата се променили коренно, когато преди две години брат й я дарил с първороден племенник. Люси била на върха на щастието, че е леля и при всяко свое завръщане от Германия буквално затрупвала малкия с подаръци. Покрай общуването с момченцето изпълнителката осъзнала каква неповторима емоция е родителството и решила, че въпреки обратната си ориентация трябва да стане майка, оставяйки поколение след себе си. Не било трудно Люси да убеди в това любовницата си Камелия, която нямала нищо против "семейството" да се увеличи с дете щом не се налага тя да износва и ражда.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !