Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Годеницата на Багата иска да влиза в Къщата

отпечатай новината

09.10.2012 12:45 | Видян 3187 пъти

Годеницата на Багата иска да влиза в Къщата

Старата любов ръжда не хваща, гласи крилатата народна мъдрост. Откакто е в Къщата на "ВИП Брадър", Златка Димитрова се увери сама във вековното поверие заради събудилите й се чувства към бившия й любим -Благой Иванов.

Макар да има ново гадже - женен бизнесмен, плеймейтката не крие, че все още таи чувства към Багата и с всеки изминал ден в риалитито те се засилват повече и повече.

На няколко пъти тя избухна в истеричен рев, който единствено показва, че красавицата все още не е забравила очите на бившия си и тя истински крее за него.

Известен с манипулациите и шашмите си, Големият брат за пореден път спомага драмата да стане още по-голяма.

Редакторите в шоуто измислят всевъзможни мисии, чрез които някогашните любовници Благой и Златка се сближават отново. И докато самбистът наистина е обърнал гръб на Димитрова, демонстрирайки студено отношение към нея, то тя никак не го е изхвърлила от съзнанието си, напротив.

Всеки допир на бургазлийката със спортиста й напомня за миговете, прекарани заедно, и тя мечтае отново за прегръдките и целувките му. Съквартирантите ѝ вече предусещат, че сякаш тя се влюбва в него отново и душата й се къса.

Любовната драма ще се превърне в ожесточен триъгълник, пророкуват продуцентите на риалитито.

Притеснена от случващото се, настоящата приятелка на Багата Любина е потърсила сама продуцентите на шоуто, за да опита да влезе във "ВИП Брадър" и да спаси връзката си.

Те от своя страна не са ѝ отказали категорично, защото ако интригите в шоуто залинеят, нейното присъствие вътре ще им дойде добре дошло.

 

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !