12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Крум пред самоубийство заради Миро

отпечатай новината

11.10.2012 12:30 | Видян 2762 пъти

Крум пред самоубийство заради Миро

Разтревожени приятели на фолк певеца Крум са потърсили лекарска помощ, защото той изпаднал в тежка депресия и по всичко си личало, че има голяма вероятност да направи опит за самоубийство, научи "Всеки ден". Близките му алармират, че високия изпълнител е споделил, че се чувства много зле и от седмици отказва да излезе от дома си.

През последните дни пък плачел неудържимо и приятелите му се принудили да потърсят лекарска помощ. За несгодите на Крум се разчуло и благодарение на словоохотлива медицинска сестра в клиниката, където е бил приет. Тя разкрила, че психолозите обърнали специално внимание на звездата и всичко се разминало без усложнения. Дори не се наложило да му изписват хапчета и да му пускат ток. Точната причина за тежката депресия на Крум обаче продължава да бъде загадка. Близки до певеца предполагат, че най-вероятно кризата е следствие от разклатеното му финансово състояние. Напоследък певецът нямал абсолютно никакви участия и е затънал в дългове.

Водеща причина за депресията му, обаче е любовната мъка. Това разкри и самият певец в последното си интервю, преди да потъне в психическа дупка. Той обясни, че любовта си е отишла от живота му и не вижда никаква радост в ежедневието си. Наскоро Крум се разделил със свой близък човек и изживявал тежко любовната драма.

Още тогава колеги на певеца обявиха, че става дума за Миро от бившия дует "Каризма". С него Крум от години поддържаше топли отношения и двамата не криеха мъжката си любов.

От лятото обаче са скарани и Миро има нов любимец в лицето на млад рапър от провинцията. Той е затворил страницата с Крум, но пък фолк певецът не може да го забрави.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !