Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Райна си тръгва от Пайнер?

отпечатай новината

15.10.2012 11:15 | Видян 3630 пъти

Райна си тръгва от Пайнер?

Според хора от фолк средите Райна е най-прецакваната певица във фирма Пайнер. Певицата винаги приключва работата си по новите албуми навреме, но от димитровградската чалга империя  нарочно бавели продуктите ѝ с няколко месеца. Такъв е случаят с последния ѝ албум, който се очаква всеки момент да излезе на пазара. Записите по него са приключили още април месец.

Бившата на Коцето дори е заснела и специална фотосесия за новата тава, но от фирмата решават да го пуснат чак в средата на октомври. С видеоклиповете ѝ се получава същото – снима ги, но инж.Митко Димитров решава колко време ще „престоят“, преди да се излъчат в ефира на телевизия Планета. В новия диск на певицата ще бъдат включени 16 песни, от които само три непознати –  Онези три неща; Дай ми любов и Ще кажа да. Клюкари разнасят мълвата, че Пайнера възнемерявал да изхвърли Райна от фирмата, но преди това искал да съсипе кариерата ѝ.  

Чалга кралят бе взел подобно решение и след излизането на Райна от ВИП Брадър, която влезе в Къщата на своя глава. Неотдавна пък попфолк певицата призна в тв интервю, че отново е сама и е в търсене на любовта. Огнената македонка иска да намери някой, който да я накара да се развълнува, да обсеби мислите й и да иска да го вижда отново и отново. За нея една връзка, ако не я удовлетворява, се превръща в някаква преструвка.

автор: Супер 19'

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !