Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Нелина най-после си намери мъж

отпечатай новината

19.10.2012 12:15 | Видян 5132 пъти

Нелина най-после си намери мъж

Позабравената чалга звезда Нелина, която навремето изпя комай единствения си хит „Бял мерцедес ме преследва в живота", изненадващо повдигна завесата на личния си живот. Тя разкри, че след толкова години самота смята, че най-после е намерила правилната си половинка.

Нелина призна, че от два месеца има верен мъж на хоризонта, и допълни, че за нея любовта е като пъзел - трябва желание и от двете страни, за да си паснат парченцата човешка душа. Засега обаче близо двуметровата изпълнителка продължава да се грижи съвсем сама за деветгодишния си син Кристиян, който според упорити слухове е — син на т.нар. чалга осеменител Коко Динев. Нелина категорично отрича това.

Любовта на певицата с Коко бе повече от историческа и изпълнена с куп опасности. Според мълвата Динев буквално помитал от бой приятелката си. На няколко пъти той я налагал с юмруци насред ресторант „Кошарите" пред ужасените погледи на случайни свидетели.
Веднъж Нелина била в заведението с колегата си Коста Марков, когато Коко й се нахвърлил да я бие, вбесен, че тя се държала надменно с него. Коста се опичал да се намеси, но охраната на баровеца подхванала и него.

При един от побоите Нелина била толкова помляна, че се наложило линейка да я взима от апартамента й. Оказало се, че от юмруците му се е отлепила ретината на окото на певицата и тя спешно била хоспитализирана в болница. Окото на изпълнителката едва било спасено, но от този момент нататък тя има сериозен проблем със зрението и лек астигматизъм. Нелина години наред не можеше да се отърве от властния Коко. Той пречеше и на следващите й връзки, тъй като тормозел евентуалните кандидати сърцето й.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !